There´s only one B in Brest.

Som liten parvel "lärde" jag mig att Europa var området mellan Brest och Brest. Alltså Brest vid franska Atlantkusten och Brest i Vitryssland, som då var gräns mellan Polen och Sovjet. Det här var mitten på 70-talet när någon intalade mig detta om Europa. Inte så långt senare blev jag vis nog att själv konstatera att Europa minsann sträckte sig ändå bort till Ural.
Den här sidan handlar om allt möjligt från Brest till bortom Brest.

16/11: Turkars sjuka rasistanklagelse. Pedersen - en skithög. Oralsex och penisbett. Alhoholvänlig spalt. Ryssland förlorar näppeligen.

16 November 2007:

Läste att en kvinna i Skaraborgs dömts för att ha bitit en mans allra heligaste.
Det intressanta var dock hur och var det skedde... i ett gatukök:
"Kvinnan gick fram till mannen, som hon inte kände, och frågade flera gånger om han ville ha oralsex.
Mannen sade nej, och försökte vända sig bort medan han talade henne till rätta. Men kvinnan ryckte ner mannens byxor och bet honom i sidan av penis. Sedan klöste hon honom i ansiktet."

Tingsrätten ansåg tydligen att mannens berättelse var trovärdig, bland annat för att den är så ovanlig att man inte tror att han hittat på den.
Jag är benägen att hålla med.
Jag menar, hur ofta har ni hört eller läst om att en kille tackat nej till att få oralsex?!

Nicki Pedersen lämnar Bajen Speedway. Det är synd, men pengakåta, illojala och oärliga skithögar ska aldrig få bestämma idrottens värld.
Vi får se hur Lejonen kommer att ha råd att betala honom?
Det blir nedflyttning och konkurs för Gislavedslaget.

Mycket idioti har man ju läst om och hört talas om... men frågan är inte om fyra turkiska invandrare i Göteborg tar priset.
Snacka om total avsaknad av intelligens.
I DN grät de fyra turkarna ut för att norska fotbollsförbundet dragit tillbaka deras biljetter till EM-kvalmatchen Morge-Turkiet i Oslo på lördag.
Detta eftersom dessa fyra mycket svartmuskiga män med väldigt turkiska namn köpt biljetter till en hemmaläktare.

Turkarna har dock svårt att förstå, fatta och acceptera något som varit regel i fotbollsvärlden i 30 år, i synnerhet när det gäller högriskmatcher.
Nämligen att bortafans får köpa biljetter till bortaläktaren och inte bland hemmafansen.
Jag har i hela mitt liv råkat ut för samma sak, men jag har aldrig anmält engelska, italienska, holländska, italienska eller svenska myndigheter för rasism för att jag inte fått köpa biljetter till hemmaläktaren.

Som en parentes kan nämnas att tyska Nürnberg förra veckan drog tillbaka 1 500(!) biljetter från Evertonsupportrar som köpt dessa till hemmaläktarna.

Förbannade... ja. Men ingen anklagade tyskarna för rasism.

Turkarna från Göteborg grät naturligtvis genast om rasism.
Turkar i Turkiet skulle dock aldrig göra samma sak. Där är det lika självklart som i resten av världen att Fenerbache-fans inte får köpa biljetter till Galatasaray-sidan i ett Istanbulderby.
Varför ska tukar och andra invandrare i Västeuropa ha så svårt att förstå enkel, simpel logik och regler, som vi andra lärde oss redan i småskolan.
Det handlar inte om rasism, utan sunt vett.

Dagens Nyheter förresten... i rubriken stod "Svenskar portade på norsk fotbollslandskamp".
Hmmm...
1) Varför skulle svenskar åka till Norge för att se Norge-Turkiet?
2) Inanc, Baris och Utku är inte direkt de mest svenskklingande namn man hört eller läst om.
3) Varför skulle svenskar anklaga norrmän för rasism?
4) Svenska fotbollsfans skulle knappast åka till Oslo för Norge-Turkiet när Sverige samma dag spelar viktig match i Madrid.

Som gammal hårdrockare upphör man aldrig att förvånas över vissa saker.
Läste häromdagen att sammanlagt 82 000 biljetter till Iron Maidens konserter i Göteborg och Stockholm såldes slut på två och en halv timmar.
Jag minns när jag själv såg Iron Maiden på Hovet i början av 80-talet. Det var typ 4 000-5 000 och det var hur stort som helst.
"Alla" var verkligen där. Det kunde helt enkelt inte bli större.

Samma låtar som spelades på den tiden spelas nu, men publiken har mer än tiofaldigats.
Fascinerande.
Och det stärker bara min teori att noterna och kombinationerna av noter har tagit slut.
Det går helt enkelt inte skriva musik längre.

På tal om fotbollen ovan... det blir en sanslöst spännande EM-kvallördag.
Skottland-Italien... och skottarna kan sparka bort Frankrike från EM.
Sverige borta mot Spanien och Sverige kan vara klart för EM i Österrike/Schweiz.
Och inte minst... Israel-Ryssland. Seger för ryssarna och England är borta från nästa års EM.
Det finns starka band mellan Israel och Ryssland... någon som sätter emot att Israel näppeligen tar poäng i morgon.

Bengt Andersson är en hjälte... äntligen fick han ett SM-guld, han lägger målvaktshandskarna på hyllan och det är firmafest.
Tro fan att killen har rätt att vara på fyllan.
Dessutom är den här spalten alkoholvänlig och försvarar ALLTID livsnjutare och folk som firar.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

15 comments:

Anonymous said...

Som fellow Muscovite gillar jag din blogg mycket, även om vissa väl högerinriktade inlägg kunde kvitta. Nåja det gör den ju å andra sidan intressant

Inte för att jag säger emot angående de turkiska männens meningslösa klagan men ska en person vid namn Gary släppas in på svensk läktare vid landskamp Sverige-England?

Ska någon vid namn Gary kunna kallas svensk?

Var drar vi gränsen för vad som är svenskt; Hudfärg, namn, generationer i landet, tro på socialdemokrati m.m, hata AIK?

Fortsätt skrivandet, mycket läsvärt som sagt.

P.S Jag saknar också indiern på Sheremetyevo, han var min favorit rättshaverist! D.S

Anonymous said...

Jag får lust att spy när jag läser bloggägarens inlägg. Nu vet jag inte vem du är och hur du fungerar som person men att du troligen är du en mörkrödd smygrasist som sitter hemma och sprider okunskap genom datorn för att du inte vågar möta människor med dina kommentarer ansikte mot ansikte. Eller så är du helt enkelt bara en trevlig och normal människa som tyvärr saknar den nivå av intelligens och insikt som krävs för att uppfatta seriositeten av det inträffade. Låt mig upplysa dig ur din arrogans och nochalans. De fyra "mycket svartmuskiga" män med väldigt turkiska namn är tillika fyra svenska medborgare och alltså EU medborgare. Enligt lagen är de svenskar, precis som dig Gary. Deras "svartmuskighet", turkiska namn, utseende, hår och ögonfärg till trots. Du skriver sedan att
turkarna (DE ÄR SVENSKAR FATTA!!!! Man behöver inte vara etnisk svensk för att vara en svensk det räcker med medborgarskap) har svårt att förstå (ja, invandrare är ju oftast inte lika intelligent som du Gary) att fotbollsvärlden varit så i 30 år. I vilken värld lever du egentligen? UEFA:s talesman har aldrig hört talas om något liknande i landslagssammanhang men du är väl mer kunnig och "intelligent" än honom också antar jag. För det första antar jag att du aldrig har varit på en fotbollsmatch eller så har du varit så berusad/förvirrad varje gång att du inte ser att det finns läktare för hemmaklacken, bortaklacken och en läktare där alla får sitta, bl.a. barnfamiljer
och sådana som vill njuta av två bra lag i en viktig match och inte vill blandas in i bråk etc. Du har hela ditt liv råkat ut för samma sak? Jag synar din bluff. När har du varit med om liknande där ett lands fotbollsförbund ringer och säger 5 dagar innan en match, som du har planerat för en lång tid (hotell, flyg, osv.) och säger att du har fått din biljett indragen enbart på grund av ditt efternamn? Lägg märke till att anledningen till indragningen inte handlar om att vara supporter till det ena laget utan baseras endast och endast på ditt efternamn. Sedan avgör inte ditt efternamn vilket lag du håller på. Jag förstår att du i all din fördomsfullhet antar att alla som har turkiskklingande efternamn håller på Turkiet men det återspeglar inte sanningen. Eller vad sägs om greker, kurder, syrianer. araber med turkisktliknande efternamn som kanske vill se Turkiet förlora eller är neutrala och bara vill
se en spännande match live nu när Sverige inte spelar på Råsunda. Faktum är att jag har läst på forum om drabbade som var i en sådan situation. Men de får alltså inte heller besöka Ullevål pga "fel"-klingande efternamn. Sedan
säger du att turkar i turkiet hade gjort samma sak och nämner Everton matchen. I dessa fall handlar det om vilket lag man är supporter till (fanatiska supportrar dessutom) inte om man har ett efternamn som är "fel". Så skilj på äpplen och päron. Sedan så kan man köpa biljetter till den allmänna sektionen om du bara vill se en bra match mellan två bra lag även om heter du heter si och så. Men är du hängiven supporter rekommenderas givetvis inte att du sitter i allmänna sektionen utan på den plats ditt lags klack sitter. Men du har fortfarande rätten att sitta där. Ponera exempelvis att du går till en viktig EM-kvalmatch mellan Spanien mot England. Du vill bara se en härlig match men spanska fotbollsförbundet låter dig inte sitta på allmänna sektionen, eftersom du troligtvis har ett svenskt namn som är lite engelsktlingande, utan du måste sitta bland engelsmännen. Då kan du exempelvis inte säga saker som
"OJOJOJ vilket vackert mål av Torres!!" utan du måste se ledsen ut när det händer för att inte få en massa argsinta blickar mot dig, ja tom få stryk. Är det rätt? Fortsätter jag läsa i ditt inlägg får vi ett tydligt bevis på din
smygrasism som börjar bli mindre "smyg" nu. Turkar och andra invandrare i Västeuropa har alltså svårt att förstå simpel logik och regler som vi lärde oss i småskolan. Vad menar du med det om jag får fråga? Många av dessa
invadrare har gått i liknande småskolor som dig, men givetvis är ju du en etnisk svensk som har det inbakat i din arvsanlag, ja rent av din ras, att vara mer logisk och förstå regler bättre. Jag tycker mer att din okunskap gör att
du är totalt ologisk i dina slutsatser som dessutom dras helst utan belägg. Sedan ska jag besvara dina frågor:
1) För att se en spännande och totalt avgörande fotbollsmatch, live på plats, mellan två bra fotbollsländer. Förstå du något om fotboll förstår du vad jag menar när jag säger att en fotbollsmatch live av denna vikt alltid är en
upplevelse man sent glömmer varesig man håller på ena laget eller inte.
2) Namn, hudfärg, utseende spelar ingen roll någon roll. De är fortfarande svenska medborgare och därför svenskar varesig du, sverigedemokraterna eller nationalsocialisterna har något emot det.
3) Varför inte?!?!? Om en svensk som jag kan anklaga en svensk som dig för rasism varför ska inte en svensk kunna anklaga en normann för diskriminering eller rasism??
4) Så då borde man åka till andra sidan europa för det är ju precis samma sak som att åka 200-300 km. Människor skiter inte pengar. Slutligen vill jag bara konstatera att jag inte förväntar mig att du ska förstå mina argument. Okunskap och rasism förblindar och gör att man inte kan se saker på ett korrekt sätt. Men du kommer någon dag säkerligen att växa upp och mogna. Då kanske du kan spara ditt ovanstående inlägg och garva åt vilka dumheter man begick och skrev och tyckte när man var ung och dum. Givetvis kommer du även att radera mitt inlägg men står du för dina åsikter och är en seriös bloggare accepterar du kritik och försöker bemöta istället för att ta den enkla vägen ut. Tack för mig!

Anonymous said...

Hmmm...Gary...låter inte det TurkCypriotiskt??

Anonymous said...

john rex , ledsen om jag gör dig besviken men Gary är inte etnisk svensk utan han har jugoslaviskt påbrå!

Six Pints of Bitter said...

1) Hahaha... "favoriträttshaverist"... fullständigt lysande benämning på indiern...
Ett förtydligande gällande bortaläktare.
Det är INTE namnet som avgör var man ska få stå eller sitta... útan vilket lag man håller på.

Six Pints of Bitter said...

2)
Ja du, "Johan Rex"...
För det första... så har inte heller du läst eller förstått vad jag skriver.
Dessutom, snacka om att blanda äpplen med päron och jag vet inte i vilken ände jag ska börja.
Utan att veta, så är jag i alla fall relativt övertygad om att jag sett fler fotbollsmatcher än vad du gjort, i fler städer och i fler länder.
Norge-Turkiet klassades som en högriskmatch. Således är det norrmännens plikt att se till att norska supportrar inte blandas med turkiska.
Alltså man tar inga risker.
Det sker överallt. Allra hårdast i Holland, där du oftast inte ens får köpa biljett på matchdagen om du kommer från en annan stad än från den där matchen spelas.
Jag förstår inte heller varför det skulle vara rasism att skriva att det var fyra svartmuskiga män på bilden. Det var ju det.
Och... om fyra personer med turkiska namn köper biljett till en hemmaläkare vid en högriskmatch... så är det rimligt att anta att det är turkiska fans vi pratar om.
Norge gjorde alltså precis alla klubblag och förbund ska göra vid sådana tillfällen; alltså att förbjuda köp eller kansellera biljetterna.
Vad är det för fel på Evertonfans? Är det fel att vara "fanatisk supporter" till ett turkiskt klubblag?
Kan man inte vara fanatisk supporter till ett landslag?
Jag är förståndig nog att inte jubla om Torres gör mål när jag sitter på en engelsk läktare. Eller jubla om Bajen gör mål när jag är omgiven bland AIK-are eller sjunga nidsånger om Celtic om jag står på hemmasektionen på Parkhead.
Detta oavsett vad jag tycker om det som skett på planen.
Att du inte är en fotbollssupporter är alldeles glasklart, med tanke på vad skriver. Vill också lägga till Norge-Turkiet på Ullevål, förutom för norrmän o turkar, aldrig blir en match som fotbollsfans i gemen ligger sömnlösa för att de missat.
Att döma av ditt inlägg... är kanske inte begåvning, kompetens, kunskap och intelligens det som ligger dig närmast till ords.
Hade det varit så... så hade ditt inlägg innehållit en helt annan ton, inga utfall, men däremot resonemang.
Allt detta saknas i ditt inlägg.
Dsesutom är ditt inlägg oerhört osammanhängande.

Six Pints of Bitter said...

3)
Fel... slovenskt. Det är en jävla skillnad.

Anonymous said...

att börja skriva om medborgarskap hit eller dit när någon skrivit om några mäns nationalitet är ju också töntigt. åsså kalla sig rex...

Anonymous said...

Måste ju säga att det är ganska sorgligt att john rex kommenterar inlägg när han inte ens förstår ett skit av det han läser. Förklaringen står ju hur tydligt som helst i inlägget t.o.m., ändå fattar han ingenting. John rex, ett råd i all välmening... Hugg av dig fingrarna eller lär dig läsa. Please. --- Trodde för den delen att Gary var ett brittiskt namn, men där hade jag tydligen fel. --- However, tack för en jävligt läsvärd blogg och fortsätt i samma stil! :-D

Anonymous said...

En helt suverän blogg av en som jag vet vet vad han talar om!

//Örnen

Pedro said...

очень хороший блог

Anonymous said...

John Rex , en riktig pajas!!
Efterlyste att Gary skulle bemöta hans kritik. Nu är det gjort men John Rex har kanske läst om o förstått vad Gary skrev första gången , därav hans frånvaro!
/Örnen

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Escape Laggin Downloads Using NZB Files You Can Easily Search High Quality Movies, Console Games, Music, Software and Download Them at Electric Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet[/B][/URL]

Anonymous said...

Making money on the internet is easy in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses not-so-popular or little-understood ways to build an income online.

Anonymous said...

[url=http://www.realcazinoz.com]casinos online[/url], also known as accepted casinos or Internet casinos, are online versions of established ("chunk and mortar") casinos. Online casinos approve gamblers to dissemble and wager on casino games all at large the Internet.
Online casinos customarily berate odds and payback percentages that are comparable to land-based casinos. Some online casinos bid suitable on higher payback percentages as a formula looking as a redress in place of task thingumabob games, and some wager excuse payout sherd audits on their websites. Assuming that the online casino is using an fittingly programmed indefinitely child up generator, eatables games like blackjack conduct an established congress edge. The payout beget a allocation as a replacement representing these games are established gone and forgotten the rules of the game.
Varied online casinos licence revealed or induce stumble on their software from companies like Microgaming, Realtime Gaming, Playtech, Intercontinental Skilfulness Technology and CryptoLogic Inc.