There´s only one B in Brest.

Som liten parvel "lärde" jag mig att Europa var området mellan Brest och Brest. Alltså Brest vid franska Atlantkusten och Brest i Vitryssland, som då var gräns mellan Polen och Sovjet. Det här var mitten på 70-talet när någon intalade mig detta om Europa. Inte så långt senare blev jag vis nog att själv konstatera att Europa minsann sträckte sig ändå bort till Ural.
Den här sidan handlar om allt möjligt från Brest till bortom Brest.

6/4: TV4:s Fotbollskanalens lögner, italienska djur och valrossk*kar till salu

6 April 2007:

En av de bästa sakerna med bloggar är att ni slipper tillita er till alla lögner i de traditionella medierna.
TV4:s Fotbollskanalen har en fåne som heter Andreas Vanberg som skriver om italiensk fotboll. Ni vet den där ligan där man "går" fotboll, ligger och vrider sig på planen varannan minut och där det är kravaller varje vecka i och utanför de hopplöst omoderna arenorna.

Det England och Tyskland i princip har förintat de senaste 15-20 åren sker varje vecka i Italien.
Italien är u-land på alla sätt och vis.
Fånen Andreas Vanberg skriver bland annat "Att se engelska supportrar skämma ut sig på Stadio Olimpico mot polisen var vidrigt" samt "Nu kan det bli riktigt jobbig stämning kring Old Trafford i returen nästa vecka. Romas fans är inga man leker med. Snacka om högriskmatch".

Detta visar bara 1) att denne Vanberg är helt förblindad i sin kärlek till italiensk fotboll, 2) att killen är helt inkompetent när det gäller fotboll.

För det första, så reser aldrig italienska fans som är kaxiga på hemmaplan på bortamatcher, i synnerhet inte till England. De är alldeles för fega för det och dessutom är de inte fotbollsfans.
För det andra agerar inte engelska fans som de italienska djuren gör. För det tredje är England oftast ett i-land, vilket bland annat innebär att polisen gör sitt jobb och inte tolerar så mycket som en lavett utanför eller inne på arenan.

Det som gör mig mest illamående är att Vanberg anklagar Man U-fans för att ha attackerat polis och Roma-anhängare.
Vanberg hävdar alltså att 18 engelsmän knivhögg sig själva?!
ALLA som någon gång varit på internationell fotboll i Italien vet att det är maskerade tattare som attackerar gästande FOTBOLLSFANS.

Alla utom Vanberg, men han har antagligen enbart sett matcher mellan italienska och engelska lag på TV.


Här kan ni läsa om vad som egentligen hände i Rom i onsdags...

Detta bekräftas också av (italienska) bilder och videor som finns på (italienska) sidor på nätet.
Så döm själva... och bojkotta TV4:s Fotbollskanalen.

Såg en underbar annons idag... om valrosspenisar.
Tydligen kommer kommer dessa valrosskukar från Magadan (ser verkligen är världens ände) och en kille som heter Dmitry försöker nu sälja fyra av dessa i Moskva.
Han vill ha 600 US-dollar styck. Jag är definitivt spekulant och ska nu försöka på få tag på denna säljare och inspektera dyrgriparna.
Fråga mig inte vad jag ska med en valrosspenis till, men håll med om att det är lite coolt att äga en.

No comments: